remco harink nieuwe prins der hekkn sluuters

Prins Dave de 1e is door de komst van Prins Remco de tweede, oftewel Prins Remco 2.0, toegevoegd aan de Oud Prinsen Garde. “Jammer dat er al een Remco prins is geweest, ik had koning willen worden, maar dat vonden ze hier niet goed. Prins Remco de tweede bekt ook niet zo lekker, noem me dan maar Prins Remco 2.0.” Met de nieuwe prins gaat ook het oude motto van Dave overboord, dat was ‘Hop hop gas d’r op’. Op zaterdagavond werd er nog maar weer eens goed gas geven, rechttoe rechtan.

Remco Harink is directeur/mede-eigenaar van Bouwbedrijf Vosman. De keuze voor een opkomst van Bob de Bouwer was dan ook niet onlogisch. De 42-jarige prins is vader van twee zoons en een dochter, getrouwd met Sabine en woont in misschien wel het mooiste huis in Nieuw Heeten. Jaren geleden woonde Harink nog in Heino, maar hij kwam kruipend en toch met gierende banden terug naar zijn Nieuw Heeten. In de sportzaal laat Harink nog regelmatig zijn voetbalkunsten zien aan de andere vedettes van het 45+ team, zondagavond werd deze keer even overgeslagen.

Bekijk hier het aftelmoment voor het presenteren van de nieuwe prins in Nieuw Heeten.
[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/6A0TIWg0kvA”]

De Oud Prinsen Garde liet hierna nog eens haar kwaliteiten zien in verschillende optredens, een soort talentenjacht. Of er echte podiumbeesten zijn in Nieuw Heeten? Beoordeel dat zelf maar na het zien van een sexy optreden van vier van de vele oud-prinsen. 
[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/rUWO3MDhLyo”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.