reko is ook na de sanering duurzaam bezig

“Het saneren van asbest doen wij op een kwalitatief hoog niveau. Wij stellen hierbij niet alleen hoge eisen aan onze asbestsaneerders maar ook aan het ingezette materieel en materiaal. Het asbest wordt op een zo veilig mogelijke manier verwijderd met daarbij zo weinig mogelijk overlast voor de klant”

Als je een asbesthoudend dak hebt, adviseert Reko graag: “Dat begint al in het voortraject van sloopmelding en asbestinventarisatie en dat gaat door tot  het natraject van subsidie-aanvraag. Reko kan klanten ook die subsidieaanvraag uit handen nemen. Natuurlijk adviseren we mensen ook over de risico’s van de aanwezigheid van asbesthoudende materialen in en rond gebouwen of in de bodem.”

Reko richt zich daarbij niet op een specifieke groep. Particulieren, bedrijven, boeren met hun stallen., Reko pakt het allemaal op. Olde Veldhuis: “En dat doe we dan ook nog eens op een CO2-voordelige manier. We zijn namelijk ‘CO2-prestatieladder gecertificeerd’, wat voor ons inhoudt dat we bij ons werk proberen zo weinig mogelijk CO2 uit te stoten. Voor de asbestsanering heeft Reko daarom een douchewagen aangeschaft die is uitgerust met zonnecollectoren. Hierdoor wordt gebruik van een dieselaggregaat tot een minimum beperkt.”

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.