raaltese loes bloo op trainingskamp bij de internationale wielerbond

Naast hun studie hadden ze bij de eerste training een goede klik om samen te werken. Dit is toch zeer belangrijk, want je moet goed communiceren over verschillende dingen (parkoer, tactiek en welke tactiek anderen hebben.

Wat de komende jaren nog een stimulans is dat er in Nederland een Wereldbeker gehouden wordt en wel in de woonplaats van Demi.

Emmen is de komende jaren het toneel voor de Wereldbeker en in 2019 zelfs het Wereldkampioenschap.

Om deze weg te bewandelen komen de dames nog wel eens wat uitdagingen tegen. Om dit wat makkelijker te laten verlopen is men druk bezig met een mooi plan om met enkele sponsors het allemaal wat makkelijker te laten lopen.

Gelukkig hoeven ze dit niet alleen te doen en heeft oud-ploegleider (manager) Ronald Tops zijn hulp aangeboden om deze dames daarin te helpen. Door de ervaringen zijn enkele paden net wat makkelijker te nemen.

Een voorbeeld is dat de dames niet even de fiets  op de fietsendrager kunnen zetten en dan zo naar een wedstrijd kunnen gaan. Een tandem heeft toch wel iets meer ruimte nodig en zo zijn er wel meerdere dingen waar we aan gaan werken. Om de dames optimaal te kunnen laten voorbereiden op hun doel #Tokyo2020.

Foto: Xander van Wassenbergh

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.