raalter singer songwriter jason fredrick brengt eerste single uit

‘Just to Get Close to You’ is een nummer geschreven door Jason Fredrick en vertelt het verhaal hoe liefde je aan het denken kan zetten en veranderen, om zo toch bij die ene persoon te kunnen zijn. Samen met producer Daan Scholten is het nummer opgenomen in de studios van ArtEZ Enschede. 

Zijn single release vormt het begin van zijn volgende stap in de muziek! In november neemt Jason Fredrick deel aan SongCamp, een coachingsweekend georganiseerd door de vier grote poppodia in Overijssel: Hedon, Metropool, Burgerweeshuis en Atak. Jason is afgevaardigd door Poppodium Atak. Samen met zijn band stoomt hij zich klaar voor het festivalseizoen van 2017!

Na zanger te zijn geweest in een bigband nam Jason Fredrick zelf de gitaar ter hand. Tijdens een open stage sessie van het Twents Songschrijvers Gilde werd hij in januari 2015 opgepikt door Poppodium Atak Enschede en werd hij geselecteerd voor een zes maanden coachingstraject voor talentvolle singer-songwriters uit Twente. Dit was het begin van een succesvol muzikaal jaar. Hij speelde onder andere het voorprogramma voor de Amerikaanse singer-songwriter Andy Frasco, trad op in verschillende pop podia van de provincie en werd geselecteerd voor Pop Secret en Popsport Overijssel. 

Jason Fredrick timmert hard aan de weg. Sinds april 2016 speelt hij optredens samen met zijn vaste band wat zorgt voor een nieuwe dimensie in zijn muziek. Jason’s muziek is swingend en met bewegelijke moves neemt hij het publiek mee in zijn optredens. Zijn passie voor muziek, entertainen en vrolijke nummers zorgen er voor dat iedereen na zijn optreden neuriend en met een glimlach naar huis gaat. Muzikale helden en inspiratie bronnen voor hem zijn Jason Mraz, Jamie Cullum en Nielson.

Meer over Jason Fredrick is te vinden op zijn website staging2.jasonfredrick.nl en zijn Facebook staging2.facebook.com/jasonfredrickmusic. Vanaf 15 november is ‘Just to Get Close to You’ te luisteren op Spotify, iTunes en andere streamingsdiensten. 

De foto is van Isabelle Renate la Poutré

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.