raalter broers naar weissensee4kids

Weissensee4Kids is een alternatieve Elfstedentocht voor het goede doel. Schaatsliefhebbers van 8 tot 80 jaar kunnen hieraan meedoen. Het gaat niet om de afstand maar wel om de inzet voor het goede doel. Met de opbrengst van Weissensee4kids worden projecten gesteund voor het Ronald McDonald Huis Zwolle en Orange Babies.

Harold heeft vorig jaar al meegedaan en gaat nu opnieuw de uitdaging aan: “We hebben er veel zin in en zijn ons al goed aan het voorbereiden. De combinatie van een goed doel met de sportieve uitdaging en de prima organisatie van Weissensee4kids maakt dit evenement eigenlijk voor iedere schaatser de ultieme uitdaging.”

Broer Edwin is inmiddels ook besmet met het Weissensee4Kids-virus. “Ik ben altijd al een liefhebber van natuurijs geweest. Als klein kereltje zie ik mezelf nog schaatsen op houtjes op de sloot achter ons huis. En in de jaren daarna als de ijslaag dik genoeg was naar Giethoorn om de tochten op de wieden te maken. De ultieme droom op de schaats blijft voor mij de Elfstedentocht. Na alle mooie verhalen van Harold en de overige leden van het Raalter team van vorig jaar kijk ik enorm uit naar deze uitdaging.”

Meedoen aan de alternatieve Elfstedentocht voor kinderen met een moeilijke start is nog mogelijk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.