raaltenaar krijgt landingsbaan cadeau voor 25ste verjaardag

“Onze Tim Rensen heeft eindelijk de leeftijd van 25 bereikt”, schrijft zijn vriendengroep. Zijn maten plagen hem wel eens als ze het hebben over zijn eigen landingsbaan, en dus moest die er natuurlijk komen.

Ook met Tim’s ideeën over ‘werken voor je geld’ wisten zijn beste kameraden wel raad. Aan het einde van de landingsbaan staat namelijk een biervat van 200 liter. “Helaas kun je dit niet opdrinken zoals elk weekend in de kroeg”, verzekeren de gulle gevers. “Royaal gevuld met pur, gaas en de overgebleven spuitbussen zul je zelf je cadeau hieruit moeten klussen.”

Naast de bijzondere cadeaus ontbrak ook een fraai spandoek niet, waarop de ‘hoogtepunten’ van het nog prille leven van de Raaltenaar nog maar eens werden opgehaald.

Grappen
Het is overigens niet de eerste keer dat een 25-jarige Sallander bijzonder werd verrast door zijn vriendengroep. Eerder werden al grappen uitgehaald door Jeffrey Luchtenberg 1750 lege bierflessen cadeau te doen, kreeg Wesley Postema een geit en Stefan van Rossum zich de ‘gelukkige eigenaar’ van 24 kippen en 1 haan noemen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.