raalte nieuwe koploper na winst

De winst kwam pas na rust tot stand. De laatste slok thee was nog maar net weggewerkt of Kevin van Dartel besloot Raalte op voorsprong te schieten. Hetzelfde idee kreeg Jury van Tibben zo’n tien minuten later:0-2. Pas in de blessuretijd kon V en L wat terug doen in de vorm van de aansluitingstreffer, maar de overwinning kwam niet meer in gevaar.

Door het behaalde resultaat kan Raalte zeggen dat het de meeste doelpunten van de competitie heeft gescoord, namelijk 31 maal. Terwolde (24 doelpunten), Mariënheem (23), Nieuw Heeten en Wesepe (beiden 22) komen nog het dichtst in de buurt. Ook blijkt de verdediging van Raalte een stabiele factor. Het team van trainer Christiaan Veldmaat kreeg tot nu toe slechts 10 tegentreffers. Alleen Nieuw Heeten doet het beter, met slechts 7 tegendoelpunten. De lijst wordt afgesloten door Koninklijke UD, dat ook in de stand de laatste plaats bezet. Zij kregen al maar liefst 41 treffers tegen.

Volgende week is Raalte vrij. De eerstvolgende competitiewedstrijd staat op de planning voor zondag 27 november. Raalte speelt dan thuis tegen Sallandia, de aftrap is om 14.00 uur.

Alle uitslagen in de klasse 5G van zondag 13 november:
Mariënheem – Nieuw Heeten 2-0
Wesepe – Terwolde 1-1
SDOL – FC RDC 0-0
Go Ahead Deventer – Sportclub Deventer 1-3
Sallandia – Koninklijke UD 1-1
V en L – Raalte 1-2

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.