profwielrenner tom veelers te gast bij crt in filmhuis raalte

Nieuwe Helden verhaalt over de verrichtingen van wielerploeg Argos-Shimano tijdens de Tour van 2013. Vanzelfsprekend gaat de film in op de vier etappezeges en de gele trui van Marcel Kittel. Veel dramatischer is echter de val van Tom Veelers tijdens de tiende etappe, na een botsing met Mark Cavendish. Deze valpartij en de nasleep daarvan vormen een belangrijke rode draad in Nieuwe Helden.

Tom Veelers zal uitgebreid met de zaal in gesprek gaan, voor en na vertoning van de film. Natuurlijk blikken ze met hem terug op die voor hem zo dramatisch verlopen Tour van 2013. Hij kan echter ook veel vertellen over de grote veranderingen in zijn wielerformatie. Hij maakt immers van nabij de ombouw mee van sprintersteam, met mannen als Marcel Kittel en John Degenkolb, naar een team dat met Tom Dumoulin en Warren Barguil voor etappekoersen kan gaan.

De toegang bedraagt zes euro. Reserveren kan via film@crtraalte.nl.  

Regie: Dirk Jan Roeleven
Hoofdrollen: Tom Veelers en Marcel Kittel
Speelduur: 90 minuten
Datum: 25-11-2016, 20.00 uur, zaal open 19.30 uur

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.