Home / archiefcentraal / poll regels voor nieuwe invulling van het platteland moeten soepeler

poll regels voor nieuwe invulling van het platteland moeten soepeler

In het voorjaar vroegen we plattelandsdeskundige Goos Lier van Saxion al naar zijn mening. Goos vindt dat je vooral vertrouwen in elkaar moet hebben als het om andere invulling gaat en niet bang moet zijn voor alternatieven.

Kleinschalig kamperen is al toegestaan in de bestemmingsplannen. Een kinderdagverblijf of een bed and breakfast is ook mogelijk. Maar als je een autogarage begint, dan krijg je toch wel snel een milieuambtenaar op bezoek, met het verzoek je bedrijf te sluiten of te verhuizen naar het industrieterrein. Moet er aan die grens gemorreld worden?

We zijn benieuwd naar wat jullie vinden dat er allemaal op het platteland mag. Daarom luidt de poll deze week: Regels voor nieuwe invulling van het platteland moeten soepeler!
[poll id=146]

Fosfaat

Afgelopen week stond de poll in het teken van de fosfaatproblematiek binnen de agrarische sector. Die problemen hebben boeren aan zichzelf te danken, stelden we. Daar bleken de meningen aardig over verdeeld.

Boeren hebben fosfaatproblemen aan zichzelf te danken
Eens: 45%
Oneens: 55%

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.