poll de politie moet meer controleren in het verkeer

Ook verouderde verkeerssituaties dragen volgens het verbond bij aan de toename van het aantal ongelukken. De verzekeraars vinden dat het volgende kabinet dan ook meer moet doen aan verkeersveiligheid. Zij pleiten voor een ‘Deltaplan’ en meer financiële middelen. Daarin moet aandacht zijn voor verouderde infrastructuur, meer handhaving en het aanpakken van ‘huftergedrag’.

De stelling van deze week luidt dan ook: ‘De politie moet meer controleren in het verkeer!’ Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Laat ook vooral onderaan dit artikel een reactie achter met jouw mening!

[poll id=142]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.