pietenmiddag bij partyboerderij sallandshoeve in nieuw heeten

De bowlingkelder van de partyboerderij is die middag omgebouwd tot Pietenspeelkelder, waar tal van leuke activiteiten zullen plaatsvinden. In een speciale knutselhoek worden werkmijters en pietenmutsen gemaakt. Daarnaast zijn er tal van andere knutselactiviteiten.

Ben jij liever actief bezig? Swing lekker mee tijdens de Pietendisco of leef je uit tijdens de Pietengym. Ook is het mogelijk Bowlingpiet uit te dagen voor een wedstrijdje bowlen. Verder wordt er een spannende zakloopwedstrijd en een estafette race gehouden. Een wedstrijd Pakjeswerpen maakt de middag compleet. Natuurlijk is Bakpiet die middag aanwezig voor het bakken van lekkere pepernoten.

Al met al één groot feest voor de kinderen. De kosten per kind bedragen slechts € 4.95. Dit is inclusief onbeperkt ranja en pepernoten. De kinderen ontvangen een heus Pietendiploma. De middag is speciaal voor kinderen tot en met 10 jaar.

Aanmelden kan via de mail: info@restaurantsallandshoeve.nl of telefonisch 0572-321630. In samenwerking met Salland Centraal, krijgen alle kinderen een klein cadeautje. Voor meer interesse kan gekeken worden op de website: staging2.partyboerderijsallandshoeve.nl.

Partyboerderij Sallandshoeve
Partyboerderij Sallandshoeve is een multifunctionele accommodatie voor jong en oud. Hierbij vinden wij het belangrijk dat iedereen na een activiteit, eten of drinken met een grote glimlach en een tevreden gevoel naar huis gaat. We gaan voor een complete belevenis voor onze gasten. 

Naast het verzorgen van activiteiten, kunnen gasten bij de sfeervolle partyboerderij terecht voor een feest voor elke gelegenheid: een bedrijfsfeest, verjaardag, huwelijk, jubileum, noem maar op. Lekker eten en drinken mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken.

Partyboerderij Sallandshoeve vind je aan de Holterweg 85a in Nieuw Heeten. Voor meer informatie kijk je op staging2.restaurantsallandshoeve.nl of bel naar 0572 321630. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.