pec zwolle hard onderuit tegen groningen in eigen huis

Al binnen een minuut kwam PEC op achterstand na een doelpunt van Simon Tibbling. Vlak voor rust werd het ook nog eens 0-2 dankzij een buitenspeldoelpunt van Tom van Weert.

Terwijl PEC Zwolle enkele goede kansen kreeg op de aansluitingstreffer, was het FC Groningen die de wedstrijd op slot gooide. Albert Rusnák en Mimoun Mahi zorgden voor de derde en vierde treffer van de avond.

PEC Zwolle eindigde het duel met tien man. Thanasis Karagounis raakte vlak na zijn invalbeurt ogenschijnlijk zwaargeblesseerd. Omdat trainer Ron Jans al drie keer had gewisseld, moest de thuisploeg het doen met een mannetje minder.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.