overwetering nipt uit beker gewipt

Overwetering draait tot zover als een tierelier in de competitie en gaat in de zondag 3e klasse B ongeslagen aan kop. Vandaag stond echter een op papier lastige klus op het programma in het bekertoernooi. Het werd in de tweede ronde van de districtsbeker namelijk gekoppeld aan een tegenstander dat drie niveaus hoger zijn competitiewedstrijden afwerkt.

Het competitieseizoen van ASV Dronten verliep tot dusver echter precies het tegenovergestelde als dat van Overwetering. ASV Dronten sprokkelde in twaalf wedstrijden slechts twee schamele puntjes bij elkaar en won dus nog geen wedstrijd. Het verschil van drie klassen bleek dan ook vooral op papier te bestaan want tijdens het duel was Overwetering zeer zeker niet de mindere.

Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd vanmiddag en vanavond in het duel dat om 17:00 uur aftrapte. In de eerste helft was Overwetering minimaal gelijkwaardig aan ASV Dronten maar de bezoekers uit Olst konden zichzelf niet belonen met een doelpunt. Ook de thuisploeg kon geen gevaar stichten waardoor de eerste helft eindigde zoals hij begon: 0-0.

In de tweede helft kwam Overwetering goed uit de startblokken en hadden de bezoekers op voorsprong moeten komen. Dit werd echter nagelaten en een kwartier voor tijd opende ASV Dronten dan toch de score. Ingmar Koster was de gevierde man bij ASV Dronten toen hij in de 76e minuut de 1-0 op het scorebord schoot.

Tegen de verhoudingen had Overwetering dus nog een kwartier de tijd om de stand weer gelijk te trekken. Een doelpunt was vandaag echter niet besteed aan de bezoekers uit Olst waardoor de wedstrijd eindigde in 1-0. Een zuur einde voor Overwetering van het bekertoernooi. Echter biedt dit voor Overwetering wel de mogelijkheid om zich nu volledig op de, tot nu toe uiterst succesvolle, competitie te richten. Volgende week gaat Overwetering daarin op bezoek bij Warnsveldse Boys.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.