Home / archiefcentraal / opkikkerdag voor kay en zijn familie

opkikkerdag voor kay en zijn familie

De pedagogisch en maatschappelijk medewerk(st)ers van het ziekenhuis waar Kay onder behandeling is, vonden dat hij én de rest van zijn gezin wel een ‘Opkikker’ konden gebruiken. Op basis van een persoonlijk gesprek met het gezin wist Stichting Opkikker precies wat hun interesses en hobby’s zijn. Aan de hand hiervan waren er bijzondere verrassingsactiviteiten vastgesteld.

Kay en zijn familie mochten genieten van een goochelshow; een brand blussen met echte brandweermannen; op avontuur met het Korps Mariniers en een strandrit maken in een Tesla en tal van terreinwagens. Ook een feestje in het Opkikker feestpaleis en een familiefotoshoot maakten onderdeel uit van het programma. Tenslotte sloten ze de dag, met alle andere gezinnen en vrijwilligers, af met een diner, eindshow en ‘uitzwaaifeest’.

Iedere maand organiseert Stichting Opkikker een evenement voor gezinnen met een langdurig ziek kind. In de afgelopen twintig jaar zijn er ruim 15.000 gezinnen getrakteerd op zo’n opkikkerdag. Zie verder www.opkikker.nl.

Foto: Elianne Wiersma/Stichting Opkikker

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.