Home / archiefcentraal / ondernemers ontmoeten ondernemers bij netwerkbijeenkomst in olst wijhe

ondernemers ontmoeten ondernemers bij netwerkbijeenkomst in olst wijhe

Ruim 60 ondernemers waren aanwezig om hun netwerk te vergroten of banden aan te halen. Naast mooie en goede gesprekken, maakte ook een aantal bedrijven gebruik van de mogelijkheid om hun bedrijf te presenteren op de zeepkist. Gastheer Leon Ripperda van BIJRipperda vond het een geslaagde bijeenkomst. ‘Het is niet wat of wat je bent, maar wie of wat je kent’.

De eerstvolgende bijeenkomst van ‘Olst-Wijhe Werkt’ staat gepland op dinsdag 14 maart 2017. Zaal BIJRipperda is dan geopend vanaf 18.00 uur. Dan kun iedereen aanschuiven voor een zakelijke maaltijd tot 19.00 uur. Hierna volgt het officiële gedeelte van 19.00 uur tot 21.00 uur. De exacte invulling van het programma wordt nog bekend gemaakt.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.