nieuwjaarsfeest in capellenborg theater in wijhe

#OJKB is een DJ Team bestaande uit ervaren rotten in de muziekbranche: DJ Glenn B en Carlos Barbosa. In de afgelopen vijftien jaar hebben deze mannen met en afzonderlijk van elkaar vrijwel alle clubs en festivals in het land gezien. Nu de nineties zo populair zijn, hebben ze #OJKB ontwikkeld. Daarmee willen ze jong en oud bedienen met een mix van hits uit de nineties en de zero’s in een nieuw (gemixt) jasje. Daarbij is er ook een flinke rol weggelegd voor het publiek. Deze nacht zullen er ook nog enkele verassings-DJ’s draaien en worden er gratis gadgets uitgedeeld. Ook zullen er tv-opnames gemaakt worden. 

Kaarten voor deze avond kosten in de voorverkoop 12,50 euro en aan de deur 15 euro. Voor kaarten ga naar staging2.deoranjerie.com of staging2.grandcafespoc.nl. De deuren van het Capellenborg Theater zijn geopend vanaf 00.15 uur.   

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.