nieuwe dienstregeling in vechtdal van syntus

Streeklijnen:
Lijn 29 Zwolle – Coevorden
Lijn 29 rijdt voortaan ieder half uur. Tijden de spits worden er ritten toegevoegd zodat er ieder kwartier een bus rijdt. Buiten de spitstijden en in het weekend rijdt lijn 29 niet meer door tot Coevorden, maar tot Slagharen Centrum.

Lijn 83 Dedemsvaart – Zwolle
Lijn 83 rijdt voortaan ieder half uur tot 18.00 uur. ’s Ochtends worden extra ritten toegevoegd zodat u 6 keer per uur naar Zwolle kunt reizen. ’s Avonds en in het weekend rijdt lijn 83 niet tussen Zwolle en Dedemsvaart.

Lijn 167
In de ochtend is een extra rit toegevoegd vanuit Dalfsen richting Zwolle.

Lijn 267 Ommen – Zwolle
Dit is een nieuwe buslijn die niet via Dalfsen Station, maar via een tijdelijke halte aan de Koesteeg bij de bebouwde komgrens van Dalfsen, rechtstreeks via de N340 naar Zwolle rijdt. Dit is een proef voor een jaar.

Scholierenlijnen:
Lijn 664 Lemelerveld – Zwolle
De vertrektijden wijzigen zodat er een betere aansluiting op lijn 166 ontstaat.

Lijn 667 Ommen – Zwolle
Lijn 667 vervalt. Op een gedeelte van dit traject rijdt wel een nieuwe lijn, lijn 267.

Buurtbussen:
Er vinden geen wijzigingen plaats in de dienstregeling van de buurtbussen in de gemeente Dalfsen.

Zie voor álle wijzigingen: staging2.syntusoverijssel.nl/dienstregeling. In de tweede helft van november lanceert Syntus een nieuwe website met een interactieve reisplanner, waarmee reizigers een visueel, begrijpelijk en actueel overzicht krijgen van hun reismogelijkheden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.