muziekestafette heino in trek nu al ruim veertig aanmeldingen

De zevende Open Muziekestafette Heino is vastgesteld en wel op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober 2017  met als locatie de akoestische Nicolaaskerk te Heino. Het aantal mogelijke optredens zal liggen rond de 55, verwacht de organisatie.

Dat deze editie een feit wordt is vrij zeker. Wel moet nog een financiële hobbel worden genomen maar de Stichting Open Muziekestafette is positief gestemd dat dit gaat lukken. Er kan worden ingeschreven door koren, orkesten, ensembles, solisten en leerlingen.

Jong talent
Voor jonge muzikanten is het ook een mooi podium. Zo kwam ook onlangs een aanmelding binnen van Druwings Percussion Ensemble uit Steenwijk, een jonge enthousiaste groep slagwerkers. Onder enig voorbehoud zal het orkest van de muziekvereniging Ons Genoegen uit Heino de Muziekestafette wederom afsluiten met veel muzikaal spectakel.

Zoals het er nu al naar uit ziet zal er deelname zijn van uit de regio tot ver daar buiten. Alles is te volgen op de website staging2.muziekestafette.nl. Ook heeft de Stichting Open Muziekestafette Heino een Facebookpagina.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.