muziek en humor in het hoftheater

De internationaal gelauwerde muziekkomiek Hans Liberg staat op 17 november op het podium van het HOFtheater met zijn nieuwe voorstelling ‘Tralalala’. Tralalala wordt over de hele wereld gezongen, muziek is een internationale taal die mensen verbindt en verbroedert. Dat is in deze tijd heel hard nodig. ‘Tralalala’ is een supra-internationale show, vol met humor en muziek en instrumenten vanuit de hele wereld die Hans zoveel mogelijk zelf bespeelt. Het is voorlopig en misschien wel definitief de laatste kans om Liberg in Raalte in actie te zien. Als hij de tour met Tralala heeft afgerond, stopt hij met het theater om zich (al dan niet voorlopig of definitief) te verdiepen in de muziek en de beeldende kunst. “Het wordt mijn pitstop”, zo stelt Liberg. Aanvang is om 20.15 uur. Voor de voorstelling zijn nog enkele kaarten te koop. Deze kosten 23 euro per stuk.

Geen diva’s

Vrouw Holland blikt vrijdag 18 november terug op 20 jaar mannenhumor in een vrouwenlichaam. 20 jaar vocaal en verbaal cabaretgeweld, verpakt in gevoelige liedjes en pijnlijke sketches. De klassiekers ‘O Heer ik masturbeer’ en ‘So you think you have a beperking’ komen voorbij, maar ook ‘Mis je me dan nog’ en ‘Ik wil dat moment niet’. Vrouw Holland kent geen vedettes, geen diva’s; het zijn vrouwen die elkaar en zichzelf bruut op de hak durven te nemen en hierin immer onverstoorbaar worden begeleid door pianist Reinout Douma. Aanvang is om 20.15 uur. De entree bedraagt 17,50 euro.

Na het succes van ’50 jaar palingsound deel 1’, gaat The Mon Amour band opnieuw het theater in met ’50 jaar palingsound deel 2’. Op zaterdag 19 november brengt de band weer een liedjesprogramma met hits van diverse artiesten uit Volendam. Dit alles begeleid door mooie beelden. Alle prominente Volendamse artiesten komen voorbij, van The Cats tot Nick & Simon. Aanvang is om 20.15 uur; kaarten kosten 27,50 euro.

Rosalie Meijer

Jarenlang zong Rosalie Meijer zelf in de Big Band van het Carmel College Salland, maar tegenwoordig timmert ze aan de weg met eigen werk en een eigen band. Samen met haar oude vertrouwde Big Band staat zij op zondagmiddag 20 november nog een keer in het HOFtheater. Rosalie boekte het afgelopen jaar veel succes. Zo stond ze op Eurosonic Noorderslag en het Bevrijdingsfestival Overijssel. De samenwerking tussen de Big Band en Rosalie Meijer heeft een speciaal nummer opgeleverd dat is gearrangeerd door dirigent Hans Doeleman. Dit nummer (en vele anderen) zullen zij deze middag ten gehore brengen op het podium van het HOFtheater. Aanvang is om 15.00 uur. De entree bedraagt 7,50 euro.

Kijk voor meer informatie op staging2.hoftheater.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.