muziek en cabaret in het hoftheater

 Hans Liberg – Tralalala voor iedereen

De international gelauwerde muziekkomiek Hans Liberg staat op 17 november op het podium van het HOFtheater met zijn nieuwe voorstelling ‘Tralalala’. Tralalala wordt over de hele wereld gezongen, muziek is een internationale taal dat mensen verbindt en verbroedert. Dat is in deze tijd heel hard nodig. ‘Tralalala’ is een supra-internationale show, vol met humor en muziek en instrumenten vanuit de hele wereld die Hans zoveel mogelijk zelf bespeelt. Kortom, ‘Tralalala’ is een muzikale voorstelling waar je ook nog eens wat van leert, dé ideale muziekles.

 

Hans Liberg staat op donderdag 17 november in het HOFtheater. Voor de voorstelling zijn nog enkele kaarten te koop. Deze kosten € 23,00 per stuk.

 

Vrouw Holland – 20 jaar mannenhumor in een vrouwenlichaam

Vrouw Holland blikt terug op 20 jaar mannenhumor in een vrouwenlichaam. 20 jaar vocaal en verbaal cabaretgeweld, verpakt in gevoelige liedjes en pijnlijke sketches. De klassiekers ‘O Heer ik masturbeer’ en ‘So you think you have a beperking’ komen voorbij, maar ook ‘Mis je me dan nog’ en ‘Ik wil dat moment niet’. Er is geen vrouwencabaretgroep die het zó lang wist vol te houden. Vrouw Holland kent geen vedettes,  geen diva’s, het zijn vrouwen die elkaar en zichzelf bruut op de hak durven te nemen en hierin immer onverstoorbaar worden begeleid door pianist Reinout Douma.

 

Vrouw Holland staat op vrijdag 18 november met hun jubileumvoorstelling in het HOFtheater. Hiervoor zijn nog kaarten á € 17,50 beschikbaar.

 

The Mon Amour Band – 50 jaar palingsound (deel II)
50 jaar palingsound is een ontdekkingsreis door de Volendammer muziekgeschiedenis.  Na het succes van ’50 jaar palingsound deel 1’, gaat The Mon Amour band opnieuw het theater in met ’50 jaar palingsound deel 2’. Opnieuw prachtige liedjes en nieuwe prachtige beelden. Alle prominente Volendamse artiesten komen voorbij, van The Cats tot Nick & Simon. Met behulp van een prachtig decor trekt The Mon Amour Band het publiek mee in de ontrafeling van het geheim van dit kleine vissersdorp.

 

The Mon Amour Band staat op zaterdag 19 november in het HOFtheater. Er zijn nog kaarten beschikbaar, deze kosten € 27,00 per stuk,.

 

Muziekcafé CCS Big Band en Rosalie Meijer

Jarenlang zong Rosalie Meijer zelf in de Big band van het Carmel College Salland, maar tegenwoordig timmert ze aan de weg met eigen werk en eigen band. Samen met haar oude vertrouwde Big band van het Carmel College staat zij op zondagmiddag 20 november in het HOFtheater.

 

Rosalie boekte het afgelopen jaar veel succes. Zo stond ze op het Eurosonic Noorderslag en het Bevrijdingsfestival Overijssel. De samenwerking tussen de Big Band en Rosalie Meijer heeft een speciaal nummer opgeleverd dat is gearrangeerd door dirigent Hans Doeleman. Dit nummer (en vele anderen) zullen zij deze middag ten gehore brengen op het podium van het HOFtheater.

 

Voor de voorstelling van de Big band van Carmel College en Rosalie Meijer zijn nog kaarten te koop. Deze kosten € 7,50 per stuk.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.hoftheater.nl  De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.hoftheater.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.