Home / archiefcentraal / meidenteams rohda raalte krijgen voetbaltassen van kapsalon schuurman

meidenteams rohda raalte krijgen voetbaltassen van kapsalon schuurman

Deze tassen waren tevens voorzien van een mooie handdoek en haarcosmetica producten van het merk Artego. Op de foto’s poseren alle teams, van MO11-2 t/m MO17-1, met de trotse Maurice Schuurman en de mooie nieuwe voetbaltassen.

Tevens biedt Schuurman Haarstylisten alle meisjes, leiders en trainers van de meisjesafdeling op vertoon van de Rohda Raalte clubpas een korting aan van 50% op alle haarbehandelingen en Artego haarverzorging en styling producten voor het gehele voetbalseizoen! Twee meisjes van Rohda Raalte MO17-1 hebben dinsdagavond direct al van de aanbieding gebruik gemaakt en hebben een haarbehandeling ondergaan.

Het meisjesvoetbal van Rohda Raalte bedankt Schuurman Haarstylisten voor deze prachtige aanbieding en mooie tassen. 

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.