meidenteams rohda raalte krijgen voetbaltassen van kapsalon schuurman

Deze tassen waren tevens voorzien van een mooie handdoek en haarcosmetica producten van het merk Artego. Op de foto’s poseren alle teams, van MO11-2 t/m MO17-1, met de trotse Maurice Schuurman en de mooie nieuwe voetbaltassen.

Tevens biedt Schuurman Haarstylisten alle meisjes, leiders en trainers van de meisjesafdeling op vertoon van de Rohda Raalte clubpas een korting aan van 50% op alle haarbehandelingen en Artego haarverzorging en styling producten voor het gehele voetbalseizoen! Twee meisjes van Rohda Raalte MO17-1 hebben dinsdagavond direct al van de aanbieding gebruik gemaakt en hebben een haarbehandeling ondergaan.

Het meisjesvoetbal van Rohda Raalte bedankt Schuurman Haarstylisten voor deze prachtige aanbieding en mooie tassen. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.