marienheem viert 40 jarig jubileum de schalm

In een overvol gemeenschapscentrum werd tevens de gelegenheid gegeven om de recente verbhouwing te bekijken. Voorzitter Andre Holtmaat van het stichtingsbestuur van het ’t Aspel (sporthal) kreeg een cheque overhandigt om de bovenverdieping te renoveren.

Op 10 februari heeft Stichting bestuur van De Schalm Mariënheem een cheque ontvangen van het RABO fonds. Dit geld wordt besteed aan duurzame verbouwing van De Schalm, o.a. thermische isolatie en LED verlichting. Tevens heeft het gemeenschapscentrum De Schalm een cheque in ontvangt mogen nemen van het Oranjefonds

Daarbij wordt goed gekeken naar duurzaam gebruik van het pand door middel van het toepassen van o.a. thermische isolatie van drie gevels, het verbeteren van de geluidshinder tussen de verschillende zaaldelen en het overschakelen op led-verlichting en vanuit bestaande gebruikers (jong en oud) die De Schalm als hun thuisbasis hebben, kunnen ook nieuwe activiteiten worden opgestart. Dit vereist een modernisering en herinrichting van het pand, zowel exterieur als interieur.

Foto’s: Harrie Huisman 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.