marienheem speelt gelijk in restantenwedstrijd

In de vijfenzeventigste minuut stond de ploeg van Dave Kok met 4-3 voor tegen de heren van Go Ahead Deventer. De emoties liepen op en een kopstootbeweging was de druppel die de emmer deed overlopen.

Zondagmiddag werden de resterende vijftien minuten gespeeld. De Oranjehemden wisten de voorsprong niet te verdedigen. De ploeg uit Deventer kwam tot scoren en bracht daarmee de eindstand van de korte ontmoeting op 4-4.

Volgende week speelt de ploeg van Dave Kok de uitwedstrijd tegen Terwolde. De aanstaande tegenstander staat op de derde plaats in de Vijfde Klasse. De ploeg uit Mariënheem staat met een punt minder op de vierde plaats op de ranglijst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.