manege de luttenberg decor voor gmb jumping indoor

Met de internationale parcoursbouwer Jos Brinkman denkt de vereniging een faire bouwer voor alle klassen aangetrokken te hebben. Mede door een financiële bijdrage van sponsor GMB en anderen kan de organisatie een nog beter programma voor zowel deelnemers als publiek aanbieden. Het programma biedt voor zowel amateurs als professionals ruim de gelegenheid aan hun trekken te komen.

Dinsdag wordt het startsein gegeven aan de L, M, Z en ZZ. Woensdag is de mogelijkheid om een oefenparcours (BB), een B-rijstijlwedstrijd direct op stijl en een klassiek L met ingebouwde barrage te springen. Extra is, dat op donderdag 17 november de klassen L en M een kwalificatiewedstrijd voor de Louis Venhorst Fourage Trophy is. Deze bekerwedstrijd wordt eind november georganiseerd tijdens Jumping De Achterhoek te Lichtenvoorde.

In het  donderdagavondprogramma is ook opgenomen een klasse B rijstijl parcours. Gastjury Arjen Vos uit Dwingelo geeft uitleg over de verrichtingen van de combinaties. Een bijzonder leerzaam gebeuren voor zowel de deelnemers als het publiek.

Jongens tegen de meisjes
Speciaal en spannend onderdeel is de knock-outwedstrijd op de vrijdagavond: de jongens tegen de meisjes. Een jongen en een meisje springen ieder over twee naast elkaar gelegen exact gelijke parcoursen. Steeds gaat de winnaar door naar de volgende ronde

Naast de klassen BB t/m ZZ, die natuurlijk heel belangrijk zijn, worden zaterdag 19 november ook Nationale 1.35 – 1.40 m. parcoursen gesprongen. Evenals vorig jaar hebben vele bekende nationale maar ook internationale ruiters/amazones zich ingeschreven.

Hoogtepunt is de finale om de Grote Prijs. Als afwisseling zal een aparte springwedstrijd voor 6 en 7 jarige paarden plaatsvinden.

Mocht je geprikkeld zijn om de wedstrijd in de manege mee te maken en de sfeer te proeven: de entree is gratis. Informatie over het programma en starters staat op staging2.startlijsten.nl en staging2.jumpingindoorluttenberg.nl

  

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.