Home / archiefcentraal / luttenberg zoekt ideeen om af te tellen

luttenberg zoekt ideeen om af te tellen

Elke dag gaat er één dag af tot het magische getal van 0 op 31-12-2017. Het bestuur van Stichting 700 jaar Luttenberg is nu op zoek naar ideeën over hoe dit aftellen het beste kan. De uiteindelijke uitwerking van dit idee zal op een prominente locatie in Luttenberg geplaatst worden.  Ideeën zijn welkom via doesburgjwvan@gmail.com of bij één van de andere bestuursleden: Henk Holtmaat, Renate Grefelman, Arend-Jan Koning, Leo Kleine Toereers of Berd Koggel (uiterlijk 14 november).

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.