Home / archiefcentraal / lustrumeditie techniek academie overwetering feestelijk afgesloten

lustrumeditie techniek academie overwetering feestelijk afgesloten

Zoals het bij een Techniek Academie hoort waren er ook prijzen voor de spelers met de mooiste ‘moves en skills’. De Techniek Academie werkt met niveaugroepen, zodat iedereen op zijn niveau mee kan doen. Voor elke groep was er een prijs. Joppe Holterman, Kasper Baars, Lenn Verwoolde en Milan Schotman werden in hun categorie winnaar.

De SC Overwetering Techniek Academie biedt een speler op een zeer innovatieve manier de mogelijkheid om zich op een leuke en speelse wijze te bekwamen in de techniek via specifieke voetbaltraining. Het leerplan is zodanig opgesteld dat iedere speler/speelster zich op zijn/haar niveau kan door ontwikkelen. Daarbij worden moderne methoden en leermiddelen gebruikt als de minisoccerbal en Smartgoals. De winnaar van de sportinnovatieprijs 2015. Een geweldig leuke nieuwe trainingsmethode met digitaal oplichtende goaltjes. De reacties na afloop waren dan ook dit weer erg enthousiast en veel deelnemers hebben zich dan ook al weer aangemeld voor de nieuwe cursus die in het voorjaar van start gaat. De Techniek Academie is voor spelers uit heel Salland. De deelnemers van de cursussen komen dan ook uit de weide omgeving o.a. Wijhe, Olst, Raalte, Wesepe, Broekland, Nieuw Heeten, Diepenveen en Heino.

Opzet
Op vrijdagmiddag tussen 16.15 – 17.30 zijn de techniektrainingen op het kunstgrasveld van SC Overwetering in Olst. Ieder seizoen worden er twee modules van 10 lessen per aangeboden. De volgende module start in in het voorjaar. Je kunt je via de website van SC Overwetering nu al opgeven. Er is plaats voor 4 groepen van 10 kinderen. Vol = vol. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van SC Overwetering.

Kijk op http://www.overwetering.nl/463/techniek-academie/ 

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.