longstreetpop met dut ow deugt poke you once bandm en the stiff

The Stiff bestaat uit al wat oudere punkliefhebbers (grotendeels de vijftig al gepasseerd) die zich richten op het klassieke punkwerk uit de jaren zeventig en tachtig. Bands als The Ramones, Sex Pistols, The Stranglers, The Clash en Anti Nowhere League. Maar ook acts die weliswaar wat minder punk klinken, maar wel verwantschap hebben met de punkbeweging: Blondie, Joe Jackson. The Police en The Cure. BandM staat in ’t Barbierlokaal. Deze band speelt blues, maar de M in de bandnaam staat voor More, dus de bezoekers mogen ook covers verwachten van bands als Lynyrd Skynyrd, Bryan Adams en ZZ Top. Zangeres Caroline komt uit Hoonhorst.

Poke You Once speelt covers van bekende pop- en rockhits. Dat repertoire vult de Zwolse band aan met feestmuziek. Dut ow Deugt uit de Boerhaar brengt een fijn moppie boerenrock à la Normaal en Jovink. De band, waarvan enkele leden tegenwoordig spelen in Nie Wies, verzorgt in De Slinger een eenmalig reünieoptreden. Aanvang is om 21.00 uur. Een passe partout kost 7,50 euro. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.