lets go verkoopt oliebollen voor reis naar letland

Vanaf 08:30 uur kun je de oliebollen kopen bij een kraam voor de supermakrt. Zolang de voorraad strekt is Let’s Go! tot ongeveer 15:00 uur aanwezig. Gerrit Boomgaard heeft alle ingrediënten beschikbaar gesteld.

Daarnaast is de groep op zoek naar een opslagruimte voor de kleding en rommelmarktspullen. De loods in Broekland is verkocht. Gevolg is dat ze op zoek moeten naar een andere opslagruimte. Heb je een ruimte? Neem dan contact op via bert-reiniera@home.nl  en/of Scholten55@hetnet.nl.

Let’s Go
De werkgroep Let’s Go! is ontstaan uit een initiatief van het Jeugd en Jongeren Pastoraat van de Verenigde Protestantse Kerk in Wijhe (Overijssel). Dit pastoraat bestaat uit mensen die zich intensief bezig houden met het wel en wee van de jeugd van deze kerk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.