Home / archiefcentraal / lemelerveld verliest punten tegen vaassen

lemelerveld verliest punten tegen vaassen

Vaaasen begon goed. In de achtste minuut stond de Lemelerveldse defensie helemaal verkeerd en een slimme hoge bal door het midden kwam voor de voeten van Remco Pannekoek. De middenvelder passeerde doelman Ramaker beheerst en de gasten namen brutaal een 0-1 voorsprong. Drie minuten later was het weer gelijk. Job Heerink werd vanaf de zijkant aangespeeld, de jonge spits passeerde zijn directe tegenstander en schoot in de lange hoek binnen.

Nadat Tom Tangelder in de dertiende minuut al geel kreeg na een overtreding tegen Job Heerink, trapte de verdediger naar het oordeel van de scheidsrechter een kwartier later na. Een tweede gele kaart was het gevolg en de gasten stonden toen met 10 tegen 11. Jammer genoeg werd het er voor Lemelerveld hierdoor niet gemakkelijker op. Vaassen trok zich logischerwijs terug en kon het favoriete spelletje spelen. Stevig verdedigen, gokken op een snelle counter en vertragen.

Ook na de thee werd het niet veel beter. Lemelerveld viel aan, maar had geen idee hoe het dit varkentje moest wassen. Het speelde onzorgvuldig en koos veelal voor de lange bal op spits Heerink. Vaassen kwam er slechts sporadisch uit en leek vanaf de rust genoegen te nemen met een gelijkspel. Dat kwam er uiteindelijk ook. Eindstand 1-1.

Volgende week speelt Lemelerveld een uitwedstrijd tegen koploper Overwetering, dat vandaag opnieuw won en immiddels een straatlengte voorsprong heeft opgebouwd. Aanvang in Olst: 14.00 uur.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.