lemele niet opgewassen tegen kloosterhaar

“In het eerste kwartier kregen we twee kansen”, herinnert Remon Kleinlugtenbeld zich. “Maar zowel Bart Marsman als Bart Petter wisten niet te scoren.” Petter, normaliter opererend in de defensie, was door trainer Riny Jansen in de voorhoede geposteerd. Vanwege zijn snelheid. Maar die vondst kwam er niet helemaal uit.

“Op die openingsfase na was Kloosterhaar beter. De nederlaag was wel terecht”, vond de captain van Lemele. Kloosterhaar had wel de hulp nodig bij de openingsgoal. Vanuit een scrimmage kreeg Robin Visscher de bal verkeerd op de schoen en passeerde zijn eigen doelman. Nadat Stan Ravenhorst de 0-2 van het scorebord deed oplichten was het een gelopen koers. Mark Boshove en de eerder genoemde Ravenhorst voerden direct na de thee de score op naar 0-4. Daarna vonden de bezoekers het best en zetten niet echt meer aan. Pas in blessuretijd kon Martijn de Lange de eer redden voor de thuisclub. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.