lekker eten op de kerstmarkt van ivoor

Komt goed uit, want dan hoef je die avond verder niet meer te koken. Op Ivoor wonen, werken, leren en verblijven kinderen en volwassenen van Koos Kinderopvang, Zozijn, Landstede, de Parabool en Trias.

Met z’n allen zijn ze al weken bezig de markt voor te bereiden. Bijvoorbeeld met het maken van houten kerstbootjes, groene kerststukjes en andere versieringen voor de kerst. Op de kerstmarkt kun je dingen kopen, maar het is vooral ook gezellig er rond te lopen, een beetje rond te snuffelen en met z’n allen op het middenplein gezellig bij een vuurtje te staan met een gluhwein of een kop warme soep. Kinderen kunnen ook warm blijven op het springkussen.

Kerstmarkt Ivoor
Donderdag 8 december
15 tot 19.30 uur
Raarhoeksweg 34, Raalte

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.