Home / archiefcentraal / leerlingenraad peperhof wijhe ontbijt in gemeentehuis

leerlingenraad peperhof wijhe ontbijt in gemeentehuis

De kinderen namen hun eigen ontbijt en het ontbijt voor de burgemeester en wethouder mee. De burgemeester overhandigt elk jaar tijdens het ‘Burgemeestersontbijt’ een bijdrage van 50 euro voor een goed doel. Dit jaar is dat Jantje Beton.

Een aantal kinderen gaf na afloop een reactie. Hebe (9 jaar): “Ik vond het leuk dat we werden uitgenodigd om te ontbijten. Ik heb het met de burgemeester over de scouting gehad, daar heeft hij vroeger ook bij gezeten.” Marcel (11 Jaar): “Ik heb twee liedjes gespeeld op mijn accordeon.” Jelmer (10 jaar): “Ik heb ook muziek gemaakt. Ik speelde ‘ik zag twee beren broodjes smeren’ op mijn gitaar.” Timon (8 jaar) vertelt als afsluiting dat ze de burgemeester een ‘ketting’ hebben gegeven die hij altijd om mag hebben.

Alle kinderen mochten ook de echte ‘ketting’ van de burgemeester even om doen. Voor één meisje was het was lastig afdoen, omdat haar haren wat vast kwamen te zitten.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.