Home / archiefcentraal / leden pitch en putt lemele spelen nachttoernooi

leden pitch en putt lemele spelen nachttoernooi

Maar kwaliteit verloochend zich niet ook hier wist Hans Strijkveen als winnaar uit de bus te komen, met 61 slagen wist hij in het donker de 18 holes te bedwingen. Tonnie Reimink en Jan Willem van den Berg hadden 64 slagen nodig in het donker. Maurice Wesdorp kwam rond in 66 slagen en Gerrit Tempert en Rik Ebben deden er 68 slagen over.

De rest van het deelnemersveld had 71 tot 79 slagen nodig deze ronde. Eén speler was de weg kwijt in het donker en had 100 slagen nodig. Na de wedstrijd was er heerlijke erwtensoep, zodat een ieder weer was opgewarmd.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.