Home / archiefcentraal / landstede raalte opent praktijkruimte skills op feestelijke wijze

landstede raalte opent praktijkruimte skills op feestelijke wijze

De openingsplechtigheid, waarbij aan het Skills tevens twee kunstwerken van gebruikers van Ivoor werden geschonken, werd bijgewoond door studenten, docenten en medewerkers van Landstede MBO Raalte, vertegenwoordigers van Landstede Groep, de gemeente Raalte en het werkveld, de bedrijven en instanties dus waar de studenten van het ‘landschap’ Gezond & Wel van Landstede MBO Raalte stage lopen en vaak ook voor gaan werken. Na de opening volgde een gezellige borrel.

Professionele praktijkruimte
Het nieuwe Skills is de praktijkruimte voor studenten van Gezond & Wel, de opleidingen Verzorgende IG, Verpleegkundige, Maatschappelijke Zorg en Dienstverlening bij Landstede MBO Raalte. De school had al een dergelijke praktijkruimte, maar die was aan volledige vervanging toe. “Hier zijn we heel blij mee”, zegt Skills-instructeur Angela Hogeboom-Holtmaat. “Wij laten onze studenten nu oefenen en examens doen in een moderne, professionele ruimte, met materialen die nu ook bij instanties en bedrijven in het werkveld gebruikt worden.”

Compleet en modern
Ook voor Gerrard Vinke is het nieuwe Skills een noodzakelijke verbetering: “Landstede MBO Raalte is in de regio Salland hét opleidingsinstituut op mbo-niveau. Dan moet je je zaken goed op orde hebben. Het nieuwe Skills voor de zorgopleidingen is zo compleet en modern uitgerust, dat we er daadwerkelijk mensen zouden kunnen opvangen. De oefenpoppen in de bedden zouden dan alleen even plaats moeten maken.”

Lees ook

Positieve sfeer op bijeenkomsten ondergronds brengen hoogspanningsleiding Raalte-Zuid

RAALTE – De twee inloopbijeenkomsten over het ondergronds brengen van de hoogspanningslijnen in Raalte-Zuid zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.