kans op extra heinose prijzen met decemberkalender

Deze actie, die vorig jaar werd geïntroduceerd, is aan het groeien; de eerste keer deden er namelijk nog 25 ondernemers mee. Zelfs de twee visboeren die op de markt in Heino staan, haken aan. Restaurant Jan Steen zorgt voor twee superhoofdprijzen: twee etentjes voor zes personen.

Het pakket extra prijzen is enorm: honderden waardebonnen (10-15 euro), twee spandoeken, tientallen bosjes bloemen, tien kruiken Dambitter, tien diners voor twee personen, tien pizza’s, tien afhaalmenu’s voor twee personen en ga zo nog maar even door.

Met de landelijk uitgebrachte december-Krasloten (à 5 en 10 euro) maken de deelnemers kans op vele geldprijzen, oplopend tot 100.000 euro (en 250.000 euro op de 10 euro kalenders). Elke dag levert een symbool op. Deze kunnen achterop de kalender worden aangevinkt. Aan de hand van de eindstand kan de koper meteen zien of hij/zij in de prijzen is gevallen. Voor de Heinose prijzen wordt een speciaal krasveld aan de 5 en 10 euro-loten toegevoegd. De loten zijn sinds dit weekend te koop (alleen bij De Smulbaai).

Het Weekblad voor Salland mag tien december-Krasloten (ter waarde van 5 euro) verloten onder haar lezers. Ook in aanmerking komen? Stuur dan een mailtje met ‘december-Kraslot’ in de titel en de naam- en adresgegevens in het tekstdeel naar redactie@weekbladsalland.nl. Als u in de prijzen valt, krijgt u bericht en kunt u het gewonnen lot ophalen bij de Smulbaai.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.