judovereniging salland wint 7 5 mille voor nieuwe mat

De actie liep van 4 oktober tot en met 4 november. Als één van de acht genomineerde verenigingen was de Sallandse Judovereniging in de race voor mooie geldprijzen. Mensen konden op de diverse projecten stemmen om zo tot de uiteindelijke winnaars te komen.

De Sallandse Judovereniging werd met 3239 stemmen derde, achter Stichting tot Behoud van de Korenmolen ‘De Zwaluw’ in Hasselt (3436 stemmen) en Hospice Hoogeveen (4525 stemmen). De hoofdprijs bedroeg 15.000 euro. De tweede en derde plek waren beide goed voor 7.500 euro.

Uitgelezen kans
“We zijn enorm blij met deze ‘bronzen’ plek”, vertelt Werner Kieftenbeld, voorzitter van judovereniging Salland. “Met dit mooie geldbedrag zijn we in staat om een nieuwe judomat aan te schaffen voor één van de trainingslocaties. Aangezien we zelf verantwoordelijk zijn voor de aanschaf van ons materiaal is deze actie een uitgelezen kans om in één keer een mat te verdienen.”

Uiteraard onderneemt de judovereniging net als alle andere verenigingen in Salland regelmatig acties om budget bij elkaar te sparen. Zij vissen net als de andere verenigingen in dezelfde vijver, waardoor het doel telkens maar mondjesmaat dichterbij komt.

“De actie is voor ons succesvol geweest door de bijdrage van vrijwilligers én alle mensen die op ons gestemd hebben”, vervolgt Werner Kieftenbeld, “het is mooi om te zien dat de mensen uit de dorpskernen van Salland de lokale belangen een warm hart toedragen. We willen ze dan ook hartelijk bedanken voor hun stem.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.