jos elshof stopt als voorzitter van de cirkel

Koekkoek is als bestuurslid al actief vanaf begin 2014, toen het nieuwbouwplan nog in de kinderschoenen stond. Naast Elshof stopt ook Gerrit Assink als de penningmeester. Deze functie wordt voorzien door Adrie van den Hoogen uit Lierderholthuis.

Meer dan 50 gasten hebben het afgelopen jaar gebruik gemaakt van het hospice. Ook het aantal inzetten voor zorg in de thuissituatie is meer dan verwacht. Om de kwaliteit van zorg zowel thuis als in het hospice op een hoog peil te kunnen houden, zijn nieuwe vrijwilligers van harte welkom.

Ongeveer 40 vrijwilligers waren tijdens deze gezellige en ontspannen vrijwilligersavond bij De Boerschop in Luttenberg aanwezig. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.