johnny nijenhuis nieuwe prins der sokkestoppers

Rond de klok van elf uur was er zaterdagavond dan eindelijk witte rook in de residentie. De prinswisselingscommissie had weer een ludiek act met een filmpje met Bassie & Adriaan en Burgemeester Dadema in de hoofdrol.

Het filmpje ging verder op het podium op zoek naar de gestolen sleutel. Als afleidingsmanoeuvre stond eerst de afscheidnemende Nar Arnold Platje op het podium. Bassie kwam hier gelukkig achter en gaf de dj opdracht om “We can Escape” van Brennan Hart te draaien en toen kwamen Prins Johnny en Adjudant Twan Koenjer uit het publiek gestapt.

Dit duo zal tijdens dit jaar van de Sökkestoppers regeren over het Stoppersgat met als spreuk: “Met Prins Johnny en Adju Twan aan de bal, is Heino de baas over het Roalter carnaval!” De 28-jarige Nijenhuis, keeper van Heino 8 en doorluchtige gangmaker van ’t Giet Loss, wordt bijgestaan door vriend Twan Koenjer.

Jeugdprins
De heren krijgen in dit carnavalsjaar steun van jeugdprins Joris, adjudant Bad en President Sybren. Het trio werd in de vroege avond in een spectaculaire wijze gekozen tot de aanvoerders van de Gaägies, de jeugdtak van de Sökkestoppers.

Voorafgaand aan de bekendmaking van de nieuwe prins nam het publiek afscheid van Prins Marcel en Adjudant Freddy en werd Rob Groot Beumer benieuwd tot Nar. Ook werden de nieuwe Hofdames gepresenteerd. Zoals gebruikelijk waren er optredens van de diverse dansgroepen van de Sökkestoppers die prima in de smaak vielen.

De prinswisseling was met ruim 300 bezoekers uiteraard het hoogtepunt van de avond. DJ Tommie nam in de slotfase de hossende menigte mee in de polonaise in de dampende stampende residentie Oortwijn.

Meer informatie over de Sökkestoppers kun je vinden op staging2.sokkestoppers.nl.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.