informatieavonden bij carmel college salland

Tijdens deze informatieve avonden laat de school zien waar zij voor staat. Naast het presenteren van het onderwijsaanbod, laat de school zien hoe leerlingen hun talenten kunnen ontwikkelen op Carmel College Salland. Verder is er ruimschoots aandacht voor de organisatie van het onderwijs, de plaatsing in de brugklas, de kennismaking en de begeleiding van de leerlingen in het eerste leerjaar. Bovendien is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

De voorlichtingsavonden duren van 19.30 uur tot  ± 21.00 uur:
Dinsdag 8 november in Haarle, locatie: basisschool Op Weg
Donderdag 10 november in Heeten, locatie: basisschool St Bernadette
Dinsdag 15 november in Lemelerveld, locatie: zaal Reimink
Donderdag 17 november in Raalte, locatie: Carmel College Salland
Dinsdag 22 november in Heino, locatie: Brede School Ons Plein
Donderdag 24 november in Wijhe, locatie: zaal Logtenberg, Boerhaar

Ontdek Carmeldagen
Vorige week bezochten ruim 600 leerlingen uit groep 8, van verschillende basisscholen uit de omgeving, Carmel College Salland. Tijdens deze dagen hebben de leerlingen ervaren hoe een schooldag op Carmel College Salland eruit ziet.

Open huis
Op 27 januari 2017 opent Carmel College Salland haar deuren voor de leerlingen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers om de sfeer op school te komen proeven. Het open huis is van 16.00 tot 20.30 uur voor praktijkonderwijs, vmbo, havo en vwo. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.