imoverijssel makelaardij voor lokale duurzame energie initiatieven

IM@Overijssel verenigt negen ervaringsdeskundigen: de makelaars zijn betrokken bij duurzame lokale energie-initiatieven in hun eigen buurt of gemeente. Vanuit hun praktijkervaring helpen zij andere initiatiefnemers graag verder.

Waarom een initiatievenmakelaardij?
Uit onderzoek blijkt dat lokale initiatieven geholpen zijn met een aanspreekpunt dat toegang biedt tot kennis, knowhow en de juiste contacten. De makelaars van IM@Overijssel hebben deze kennis en contacten in de loop van de tijd opgebouwd. Door anderen hier in te laten delen hoeft het wiel niet steeds opnieuw uitgevonden te worden.

Wat kan de initiatievenmakelaar voor jou betekenen?
Als je contact opneemt met de provinciale coördinator van IM@Overijssel zoekt zij een makelaar die bij jullie initiatief past. Aan de hand van een intakegesprek bekijken jullie samen wat jullie ondersteuningsbehoefte is.

Het initiatief kan daarna verder begeleid worden en mogelijk ook concreet advies krijgen. Hoe dit gebeurt – door de makelaardij of een derde partij – is afhankelijk van de behoefte. De makelaars dragen hun kennis en enthousiasme over. Het initiatief blijft zelf verantwoordelijk voor haar succes en maakt haar eigen keuzes. Zo blijft elk initiatief uniek.

038 499 74 14
IM@Overijssel.nl
initiatievenmakelaardij.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.