holstohus al in winterse sferen met jaarlijkse winterfair

Handgemaakte sieraden, interieur- en tuindecoratie, cadeauartikelen en kunst. Het is slechts een greep uit het aanbod dat op zaterdag 5 november is uitgestald tijdens de Culturele Winterfair in het Holstohus in Olst.

De Winterfair in Olst beleeft dit jaar alweer haar zevende editie. Met ruim dertig kraampjes verspreid door het warme Holstohus en maar liefst tien verschillende optredens in de theaterzaal belooft het ook dit jaar weer een gezellig uitje voor jong en oud te worden.

Naast de sfeervolle kraampjes met hobby- en cadeauartikelen, sieraden, kleding, kunst, groendecoraties, delicatessen en lekkernijen, zijn er ook verschillende kinderactiviteiten en zelfs modeshows. Daarnaast is er een draaiorgel aanwezig en linkt in de Brasserie gezellige livemuziek.

Gratis entree

De Culturele Winterfair staat dit jaar in het teken van het 10-jarig bestaan van het Holstohus. Daarom heeft de organisatie besloten deze keer geen entreeprijs te vragen. Iedereen kan dus gratis naar binnen lopen.

De Winterfair op zaterdag 5 november duurt van 13.00 tot 20.00 uur. Het Holstohus zit aan de Jan Schamhartstraat 5 in Olst. Meer informatie, zoals programma en deelnemers, vind je op toerist.olstenwijhe.nl/nieuws.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.