hoe gaat het met het nieuwe groen en kapbeleid in raalte

Wil jij je mening geven over het nieuwe groen- en kapbeleid en wil je samen met raadsleden en de lokale groene organisaties meepraten? Dan bent je van harte welkom op woensdag 7 december om 20.00 uur in zaal Reimink, Spanjaardsdijk 17 in Heeten.

Nieuw beleid en groenmarkt
Tijdens de raad op pad in het voorjaar in Heeten is gepitcht en zijn veel nieuwe ideeën opgehaald die we mee willen nemen in het nieuwe beleid. Ook tijdens de bijeenkomst op 7 december kan nog gepitcht worden met nieuwe ideeën. Een belangrijk kenmerk van het nieuwe beleid is het samen doen en verder werken in het groen. Samen een jaarlijkse groene agenda maken en uitvoeren staat voorop.

Aansluitend is er een groenmarkt. Je kunt dan op een informele wijze kennismaken met lokale groene organisaties, raadsleden en overige belangstellenden. Een mooie opmaat voor ‘Groen, samen doen.’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.