Home / archiefcentraal / heropening de waag 10 in raalte

heropening de waag 10 in raalte

Daarnaast zijn er diverse unieke schilderijen, keramiek, glasobjecten, kaarten, viltobjecten, tassen en sieraden te koop en is er een expositie van elf andere kunstenaars te zien. Ook willen de vier initiatiefneemsters de ruimte gebruiken om diverse workshops aan te bieden. 

Hoewel de officiële opening nog moet plaatsvinden, is de Waag 10 al geopend voor het publiek. De openingstijden van zijn van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Ook is het atelier tijdens de komende koopzondagen geopend. Iedereen is welkom.

De officiële openingshandeling op zaterdag 26 november wordt verricht door Henny Zomer (ROV). Aanvang is om 15.00 uur. Voor verdere informatie zie de facebookpagina van De Waag 10 of bel: 06-20838651 (Marije Gies).

Op de foto van links naar rechts: Dineke, Marije, Bertina en Femke. 

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.