heropening de waag 10 in raalte

Daarnaast zijn er diverse unieke schilderijen, keramiek, glasobjecten, kaarten, viltobjecten, tassen en sieraden te koop en is er een expositie van elf andere kunstenaars te zien. Ook willen de vier initiatiefneemsters de ruimte gebruiken om diverse workshops aan te bieden. 

Hoewel de officiële opening nog moet plaatsvinden, is de Waag 10 al geopend voor het publiek. De openingstijden van zijn van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Ook is het atelier tijdens de komende koopzondagen geopend. Iedereen is welkom.

De officiële openingshandeling op zaterdag 26 november wordt verricht door Henny Zomer (ROV). Aanvang is om 15.00 uur. Voor verdere informatie zie de facebookpagina van De Waag 10 of bel: 06-20838651 (Marije Gies).

Op de foto van links naar rechts: Dineke, Marije, Bertina en Femke. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.