heino naar volgende ronde in de beker

Heino werd in de tweede ronde van de districtsbeker gekoppeld aan DES uit Nijverdal. Eersteklasser Heino trof daarmee een ploeg uit de zaterdag 3e klasse en leek op voorhand dus de favoriet te zijn. Heino speelde echter een matige wedstrijd maar trof met DES een tegenstander die niet bij machte was om hiervan te profiteren.

In de eerste helft kwam Heino nog binnen het half uur op voorsprong. Hidde Smeenk opende de score in de 29e minuut voor de bezoekers: 0-1. Dit was tevens de ruststand en het duurde tot de 70e minuut voordat Heino de score wist te verdubbelen. Dit gebeurde middels een fraai doelpunt van Tjidde Koopman die vier man passeerde en vervolgens ook de doelman van DES kansloos liet: 0-2.

[tweetwidget type=”single” query=”799990645473603584″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

Vijf minuten voor tijd kreeg Heino ook nog een penalty en leken de bezoekers nog een toegift te gaan doen en de wedstrijd volledig in het slot te gooien. Robin Gerritsen zag zijn inzet vanaf elf meter echter knap gepakt worden door de doelman van DES waardoor de score op 0-2 bleef steken.

Ondanks deze gemiste strafschop en het matige spel van Heino kwam de winst geen minuut in gevaar waardoor Heino ‘gewoon’ in de derde ronde van de beker staat. Deze ronde zal gespeeld worden op zeventien of achttien december en Heino zal dan aantreden tegen ASV Dronten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.