Home / archiefcentraal / heino en laag zuthem geven gul bij alzheimer collecte

heino en laag zuthem geven gul bij alzheimer collecte

Vorig jaar en ook dit jaar heeft het Alzheimer Nederland aan aandacht niet ontbroken. Alzheimer Nederland is blij met deze aandacht. “Het geeft ons de kans om aan een groter publiek te vertellen over het belangrijke werk dat Alzheimer Nederland doet. En we hebben de steun van de Nederlandse bevolking hard nodig.”

Alzheimer Nederland werkt aan een oplossing voor dementie, nu en in de toekomst. “We werken aan een wereld waarin perspectief kan worden geboden, zelfs in de zwaarste omstandigheden. Waarin mantelzorgers worden geholpen met hun zorg en zorgen, we meer aandacht hebben voor elkaar en waarin we steeds dementievriendelijker worden.”

Opbrengst
De collecteweek is een prachtig moment om hier bij stil te staan. “We hopen natuurlijk op een zo hoog mogelijke opbrengst, zodat we nog meer ondersteuning kunnen bieden. Alzheimer Nederland bedankt iedereen in Heino en Laag Zuthem die hieraan heeft meegeholpen.”

Wil je in 2017 ook jouw steentje bijdragen door mee te helpen als collectant? Alzheimer Nederland is hier blij mee. Je kunt je opgeven via www.alzheimer-nederland.nl/collecteren of bij Tonny Keizer via 0572-393563.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.