heeten en rohda spelen bekerderby in wesepe

Vorige week werd duidelijk dat ons een prachtige Sallands affiche in de tweede bekerronde zou worden voorgeschoteld. Na een stunt van Heeten tegen hoofdklasser Dieze West kwam Rohda, dat met 7-0 won van Bruchterveld, als volgende tegenstander naar voren.

Inmiddels is dus de bijbehorende datum (en locatie) bekend. De overige clubs uit Salland – Heino, Lemelerveld en Overwetering – spelen hun duels op zaterdag 19 november:

DES – Heino (15.00 uur)
DVS ’33 Ermelo 2 – Lemelerveld (17.00 uur)
ASV Dronten – Overwetering (17.00 uur)

Met een beetje geluk staan er overigens na deze ronde nóg een paar fraaie derby’s op de rol. De winnaar van Dronten – Overwetering speelt namelijk tegen de winnaar van DES – Heino en de winnaar van DVS ’33 – Lemelerveld mag aantreden tegen de winnaar van Heeten – Rohda Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.