hans van der hoop blijft trainer van wijhe 92

Zijn voetbalvisie is gericht op aanvallend en aantrekkelijk voetbal en deze speelwijze is herkenbaar tijdens de wedstrijden van het eerste team. De werkwijze van Hans van der Hoop, zijn heldere en stimulerende wijze van communiceren en zijn passie bij het 1eeerste team werken enorm motiverend.

Binnen Wijhe ’92 is afgelopen seizoen de start gemaakt met een verdere professionaliseringsslag. Het bestuur en de selectiespelers van Wijhe ’92 waren dan ook unaniem van mening dat contractverlenging van Hans van der Hoop in een vroegtijdig stadium gerealiseerd diende te worden. “Hans levert met zijn jarenlange ervaring als trainer en zijn didactische vaardigheden als docent een belangrijke bijdrage aan het proces waar Wijhe ’92 mee bezig is.”

Hans van der Hoop over zijn contractverlenging: “Ik voel mij erg op mijn plek bij de verenging Wijhe ’92. Een vereniging waar respect de boventoon voert en waar ik te maken heb met een enthousiaste, leergierige spelersgroep. Graag draag ik mijn steentje bij aan het proces dat bij Wijhe ’92 is ingezet op het gebied van de verbetering van de randvoorwaarden en kwaliteit. Doel is op termijn sportief weer een woordje mee te spreken in minimaal de top van de derde klasse. Een mooie uitdaging!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.