hans bijsterbosch benoemd tot erelid van apollo in olst

Onder de titel “Ciao Italia” werden tijdens het concert, volledig in Italiaanse sfeer, verscheidene Italiaanse klassiekers voor het voetlicht gebracht. Korte filmpjes waarin te zien was hoe bijna alle leden van de fanfare vertrokken naar Italië, zorgden voor een humoristische afwisseling. Dat gold ook voor twee achterblijvers (Bert Mensink en Harry Regterschot) die  regelmatig van zich lieten horen en daarbij ook nog actuele ontwikkelingen in Olst aan de kaak stelden.

Tijdens het concert werden Tom van Leeuwe en Alberthe Hulleman-Peters gehuldigd voor hun respectievelijk 12,5- en 40-jarig lidmaatschap, waarvoor zij de gebruikelijke onderscheiding ontvingen.

Hoogtepunt
Hoogtepunt was beslist de benoeming tot erelid van Han Bijsterbosch, vorig jaar nog gehuldigd vanwege zijn 60-jarig lidmaatschap. Inmiddels is hij gestopt met actief musiceren, maar nog steeds lid van de club. Vanwege zijn grote verdiensten voor Apollo, waarbij hij onder meer in het verleden onvergetelijke liedjes en teksten heeft geschreven voor de Apollo Revue, maar ook de afgelopen jaren garant stond voor alle cabaret teksten en liedjes, hebben bestuur en leden terecht gemeend de titel ‘erelid’ te verstrekken.

Een ander hoogtepunt was het optreden van Apollo’s jubilerende saxofoonkwartet. Al 30 jaar in dezelfde bezetting lieten zij ook op deze avond alle aanwezigen genieten van prachtig samenspel.

Al met al een erg gezellige, muzikale avond waar publiek en leden met plezier op kunnen terugkijken.

Het volgende optreden van de Koninklijke Muziekvereniging Apollo staat al weer gepland; op zondagmiddag 11 december is er een kerstconcert in samenwerking met het Wijhes Mannenkoor.  Dit vindt plaats in de RK kerk in Wijhe, aanvang 19.30 uur.

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.