Home / archiefcentraal / han reinders nieuwe voorzitter rohda raalte

han reinders nieuwe voorzitter rohda raalte

Dit betekent, dat het bestuur voor alle drie vertrekkende bestuursleden kandidaat-opvolgers heeft gevonden, te weten Han Reinders, Erwin Schotman en Marloes Eikelboom voor respectievelijk Paul Ruiter, Joep van den Enk en Harry Lokate. 

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van maandag 21 november aanstaande zal bij agendapunt 7 “Bestuursverkiezing” uw instemming worden gevraagd betreffende de benoeming van de kandidaat-bestuursleden tot bestuurslid van Rohda Raalte.

Lees ook

Seizoen Zwembad de Welters volgende week van start

WIJHE – Zwembad De Welters in Wijhe opent op woensdag 21 april om 13.30 uur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.