Home / archiefcentraal / grote muil dikke lip in theater podium heino

grote muil dikke lip in theater podium heino

Karin en Monique zijn beiden al jaren actief in de entertainmentindustrie. Karin stond jaren lang in vooraanstaande musicalproducties en reisde met verschillende bands de hele wereld over. Monique leent haar stem regelmatig aan radio- en televisiecommercials, maar ook aan tekenfilms. Daarnaast was ze jarenlang achtergrond zangeres van onder andere René Froger.

Nu hebben ze hun krachten gebundeld en trekken de twee langs de theaters in Nederland. In 2014 stonden ze al een keer in Theater Podium Heino met hun jubileum show ‘Als vast bedankt’ en op 25 november zijn ze terug met de nieuwe show ‘Grote Muil, Dikke Lip!’.  In deze show houden Karen en Monique zich niet in. Want Ka en Mo hebben een heleboel te klagen. Ze mogen de IKEA nooit meer in, pubers zijn beperkt houdbaar binnen het gezin en dan die rommel overal.

Als echte Rotterdammers is ‘niet lullen maar poetsen’ hun motto. Maar daar zijn ze klaar mee! Ze gaan voortaan zeggen wat ze denken. Tegen iedereen. ‘Grote Muil, Dikke Lip!’ is een cabaretprogramma met het hart op de tong.

Deze voorstelling vindt plaats op vrijdag 25 november om 20.30 uur in Theater Podium Heino. Deze voorstelling is uitverkocht.

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.